Garage Braeken: uw ervaren Citroën garage

De kracht van Citroën Nog geen auto? Of heeft uw wagen zijn beste tijd gehad? Trakteer uzelf dan op een nieuwe Citroën. Kom grasduinen in de ruime toonzaal van Garage Braeken, uw erkende concessiehouder in Overpelt. Want wij verkopen al dertig jaar voortreffelijke auto’s en ‘lichte vracht’-voertuigen. En dat tegen scherpe prijzen. Met als klap op de vuurpijl: bijzondere aanbiedingen voor stockwagens. Meteen beschikbaar!

 

Uw onderhoud? Onze taak! Is uw wagen toe aan een onderhoud? Garage Braeken heeft een prima atelier en speelt héél kort op de bal: twee keer per dag krijgen we onderdelen via een koeriersdienst. Want uw wagen zo snel mogelijk klaar hebben, dát is ons doel. Bel ons voor een afspraak en we helpen u meteen voort.     

          

Hersteldienst in huis Hebt u blikschade na een ongeval? Garage Braeken helpt u letterlijk weer op weg. Dankzij onze eigen carrosserieafdeling met onder meer een spuitkabine en een recht- en verfmengbank. Ons geschoolde personeel herstelt uw wagen nauwkeurig en in een mum van tijd. Dus: snelle herstelling nodig? Bél ons.

 

De Citroën die bij u past? Hij staat in onze toonzaal. Spring even binnen en we geven u graag een professionele uitleg.  

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

zaterdagnamiddag gesloten
in juli en augustus